Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent economie – Haarlem

Docent economie – Haarlem

Introductie

Voor een fijne scholengemeenschap boven Haarlem zijn wij dringend op zoek naar jou! Tenminste als je een bevoegd docent economie bent? Laat het ons weten. We gaan graag in gesprek met je om de diverse mogelijkheden te bespreken. 

Organisatie

Deze school heeft als eerste doelstelling dat de leerlingen zo veel en zo goed mogelijk leren. Ze zorgen voor aantrekkelijk en uitdagend onderwijs door een combinatie van kennis, inzicht, vaardigheden en toepassing. In de lessen gebruiken ze dan ook veel verschillende werkvormen: klassikale instructiemomenten, zelfstandig werken, projecten, probleemgestuurd onderwijs, leren buiten de school. Daarbij wordt volop gebruik gemaakt van ICT. Voor zowel leerlingen als medewerkers zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie

1 fte, kleinere omvang is ook bespreekbaar.2 t/m 4 mavo,3 havo / 3 vwo.

Functie-eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd voor economie of bijna klaar met de opleiding
  • Je pedagogische en communicatieve vaardigheden zijn perfect in orde
  • Je hebt ervaring met het geven van de lessen in bovenstaande klassen
  • Je bent flexibel en maakt je een organisatie snel eigen

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl.

Solliciteren

Ontwikkeld door en