Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent natuurkunde – Utrecht

Docent natuurkunde – Utrecht

Introductie

Voor een school boven Utrecht zijn wij dringend op zoek naar een docent NaSk 1. Heb jij wat ruimte over in je agenda of ben je zzp’er op zoek naar aanvullende uren? Let us know! 

Organisatie

Zodra je deze school binnenloopt, merk je meteen de gezelligheid. Een kleine school, waar iedereen welkom is. Alle aandacht voor de leerlingen en medewerkers. Een hecht team met als doel zelfverzekerde en gediplomeerde leerlingen af te leveren. Vol vertrouwen in de toekomst!

Functie

Het betreft uren in Mavo 4. Het aantal uren hangt af van de beschikbaarheid van de kandidaat.

Functie-eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd voor natuur- en of scheikunde of bijna klaar met de opleiding
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je hebt ervaring met lesgeven in mavo 4
  • Je klassenmanagement is perfect in orde alsmede je communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een onderwijshart en stelt je leerlingen op de eerste plaats

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl.

Solliciteren

Ontwikkeld door en