Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent Nederlands – Leiden

Docent Nederlands – Leiden

Introductie

Voor een middelgrote school tussen Leiden en Amsterdam zijn wij per 1 maart op zoek naar een docent Nederlands met een tweedegraads bevoegdheid. Het betreft een zwangerschapsvervanging. Ben jij ZZP’er en op zoek naar een leuke tijdelijke opdracht dan kan dit iets voor jou zijn! Ben je geen ZZP’er maar wel beschikbaar dan horen we uiteraard ook heel graag van je.

Organisatie

Deze school biedt kwalitatief goed onderwijs aan op mavo, havo en vwo-niveau.Naast moderne en resultaatgerichte lessen hebben zij verschillende excellentieprogramma’s. Op die manier is op alle niveau’s en in alle jaarlagen verdieping en verbreding van het lesprogramma mogelijk. Voldoende uitdaging dus voor leerlingen en medewerkers.

Functie

Per 1 maart 2023 tot aan de zomervakantie.De klassen zijn mavo 1 (2 klassen), mavo 2 (2 klassen), mavo 3 (1 klas) en havo 2 (1 klas). Totaal zijn het 20 lesuren. De lessen zijn nu geroosterd op maandag t/m donderdag.

Functie-eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd voor Nederlands of bijna klaar met de opleiding
  • Je hebt ruime ervaring met zelfstandig lesgeven
  • Je klassenmanagement is perfect in orde
  • Je communicatieve vaardigheden zijn goed
  • Je bent flexibel

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Solliciteren

Ontwikkeld door en