Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent wiskunde – Regio Amsterdam

Docent wiskunde – Regio Amsterdam

Introductie

Voor een middelbare school voor havo en vwo in de buurt van Amsterdam zijn wij op zoek naar een tweedegraads docent wiskunde. Het betreft een tijdelijke functie van 0,8 FTE met ingangsdatum begin maart. 

Organisatie

De school telt ongeveer 1200 leerlingen. De school geeft ruimte aan leerlingen als het gaat om ontwikkeling van talent. Naast het reguliere programma zijn er keuzemogelijkheden voor klassen met talentgebied sport, kunst of wetenschap.

Functie

Je geeft les aan havo / vwo leerlingen en onderhoudt contact met ouders / verzorgers over de voortgang. Je weet de lesstof goed over te brengen en je coacht leerlingen bij hun leerdoelen.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of studerend hiervoor
  • je hebt affiniteit met lesgeven aan havo / vwo leerlingen
  • je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied
  • je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Jinke van Gerven 06-30156555

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook cv met motivatie sturen naar jinke@dedetacheerders.nl.

Solliciteren

Ontwikkeld door en