Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent wiskunde – Rotterdam

Docent wiskunde – Rotterdam

Introductie

Voor een school in het centrum van Rotterdam zijn wij dringen op zoek naar een docent wiskunde met een tweedegraads bevoegdheid. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben zzp’er en op zoek naar een nieuwe opdracht dan horen wij dat graag! 

Organisatie

De school is goed te bereiken met auto en OV. Leerlingen worden uitgedaagd om te werken in een omgeving waar zij zelf regie hebben, goede keuzes leren maken en waar ze kunnen groeien in hun ontwikkeling. Dit uiteraard in samenwerking met een hecht team aan docenten en overige medewerkers binnen de school.

Functie

Met ingang van 30 januari gaat het om 8 lesuren en 1 kwt. Vanaf 20 maart komt het totaal van de vacature op 20 lesuren en 3 kwt’s. Ingeroosterd op 8 dagdelen (dinsdagmiddag en donderdagmiddag geblokkeerd) / 5 dagen. Allemaal lessen in Havo en VWO onderbouw!

Functie-eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd voor wiskunde of bijna klaar met de opleiding
  • Je hebt ruime ervaring met zelfstandig lesgeven
  • Je klassenmanagement is perfect in orde
  • Je bent flexibel en collegiaal

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl.

Solliciteren

Ontwikkeld door en