Open Sollicitatie
Whatsapp

Zonder docent geen scholen

Onderwijs

Onderwijs

De Detacheerders is werkzaam binnen primair (speciaal) onderwijs, voortgezet (speciaal) onderwijs en MBO en helpt jou graag met het vinden van jouw ideale baan.

Wij luisteren naar jouw wensen en denken met je mee. Of je nu op zoek bent naar een korte vervanging of juist naar een langere opdracht, wij bieden hiervoor volop mogelijkheden en zorgen dat je op de plek gaat werken waar jij het beste tot je recht komt. Ook de functies waarvoor wij zoeken zijn divers, van lesgevende functies, onderwijsondersteunende functies tot directieleden.

En als we de ideale baan voor jou hebben gevonden, dan bespreken we ook hoe je voor ons gaat werken. Dit kan in loondienst zijn, maar ook op basis van werving & selectie, detacheren of ZZP-bemiddeling.

Dagelijks krijgen wij leuke vacatures binnen! Bekijk daarom hier ons actuele aanbod:

Open sollicitatie

Of je nu bij ons in loondienst wilt werken of bemiddeld wilt worden als ZZP-er, stuur een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Team Onderwijs

Een goede match ontstaat niet vanzelf. Uiteraard moet je beschikken over de juiste ‘papieren’, maar wij, en ook onze opdrachtgevers, vinden jouw soft skills net zo belangrijk als de hard skills. Wat vind jij belangrijk in je werk?

Administratie

Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Omdat dit bij de Detacheerders goed geregeld is kunnen we onze tijd besteden aan persoonlijk contact. Aandacht voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Ontwikkeld door en