Open Sollicitatie
Whatsapp

Orthopedagoog voor ca 4-5 uur per week – Dordrecht

Orthopedagoog voor ca 4-5 uur per week – Dordrecht

Introductie

Voor een christelijk basisschool voor hoogbegaafde kinderen in Dordrecht zijn we per direct op zoek naar een orthopedagoog voor ca 4-5 uur per week. Ben jij gediplomeerd en per direct beschikbaar dan komen wij graag in contact met jou!

Organisatie

Het betreft een kleine locatie met 4 groepen. Op deze afdeling wordt onderwijs geboden aan talentvolle kinderen (voltijds hoogbegaafden onderwijs). Binnen het onderwijs heeft, naast een deel cognitief aanbod, de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind een belangrijke rol. Dit gebeurt door binnen het onderwijs uit te gaan van de kwaliteiten van de leerling, maar ook staat het aanleren van vaardigheden om aandachtspunten op te kunnen pakken centraal. Hierbij wordt de stem van de leerling meegenomen. De kinderen werken vanuit eigenaarschap en gericht op doelen.

Functie

  • Startdatum is per direct
  • Looptijd is tot het einde van het schooljaar
  • Uitzicht op vast
  • 4-5 uur per week

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een orthopedagoog die:

  • de ontwikkeling van het beleid met betrekking tot de plaatsing van leerlingen ondersteunt.
  • die binnen de school onderzoek kan doen en kan adviseren wanneer er binnen de ontwikkeling van de leerling op sociaal emotioneel en/ of cognitief gebied problematiek is waar wij als leerkrachten en intern begeleiders te weinig expertise in hebben.
  • die, indien gewenst, ondersteuning biedt bij het opstellen van de handelings- en begeleidingsplannen en de uitvoering daarvan.
  • die een actieve rol inneemt ter professionalisering en scholing van het team.
  • affiniteit met en kennis van hoogbegaafdheid zijn een voorwaarde. Ervaring met het werken met hoogbegaafde leerlingen is een pré.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Patrick de Keizer 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar patrick@dedetacheerders.nl.

Solliciteren

Ontwikkeld door en