Open Sollicitatie
Whatsapp

Zonder verpleging geen verband

Loondienst of ZZP

Werken voor de Detacheerders… in loondienst of als zelfstandige

De Detacheerders werkt graag samen met goede professionals. Dit kan in loondienst maar ook als zelfstandige. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. Uiteindelijk gaat het erom dat jij de vorm kiest die het beste bij jou past. Maar welke vorm je ook kiest, bij de Detacheerders bepaal je altijd waar, wanneer en hoe vaak je werkt! Samen gaan we op zoek naar een opdracht die het beste bij jou wensen past.

Werken in loondienst bij de Detacheerders

Kies je graag voor financiële zekerheid en draag je liever geen ondernemersrisico dan is werken in loondienst wellicht de beste keuze voor jou. Je salaris is transparant en wordt vierwekelijks uitbetaald.

Hieronder zetten we de voordelen van werken in loondienst voor je op een rij:

  • Uurloon conform CAO opdrachtgever
  • Vergoeding kosten woon-werkverkeer
  • Pensioenopbouw (afhankelijk van leeftijd, fase en gewerkte weken)
  • Je bouwt vakantie-uren op en krijgt doorbetaald op feestdagen
  • Bij ziekte heb je vanaf de derde ziektedag recht op 90% van je loon gedurende de eerstes 52 weken, daarna gedurende het tweede jaar tot 80% van je dagloon.

Als je via ons komt te werken worden alle afspraken contractueel vastgelegd en dit contract word  je digitaal ter ondertekening aangeboden. Je werkt op basis van een uitzend- of detacheringsovereenkomst.

De Detacheerders is lid van de NBBU en we zijn NEN gecertificeerd, een betrouwbare werkgever dus.

Werken als zelfstandige via de Detacheerders

Als ZZP-er bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Je bepaalt zelf je uurtarief en al deze afspraken leggen wij vast in een overeenkomst die je digitaal ter ondertekening wordt aangeboden. Na ontvangst van je factuur, garanderen we dat jouw factuur binnen 1 week door ons aan je wordt uitbetaald.

Open sollicitatie

Of je nu bij ons in loondienst wilt werken of bemiddeld wilt worden als ZZP-er, stuur een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwikkeld door en