Open Sollicitatie
Whatsapp

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder tref je een overzicht van de meest gestelde vragen door werknemers en werkzoekenden. Staat je vraag er niet tussen, laat ons dit dan weten. Stuur een mail naar info@dedetacheerders.nl.

Werk zoeken

Op onze website kun je zoeken naar banen en direct reageren. Als je op een vacature reageert, stuur dan altijd een cv mee en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor de functie. Zodra je sollicitatie binnen is, ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Vervolgens kijken wij of je op basis van ervaring en opleiding geschikt bent voor de functie. We zullen per telefoon of email contact met je opnemen om je sollicitatie te bespreken.

Je kunt natuurlijk direct solliciteren op een van de vacatures op onze website. Vind je echter geen passende vacature, maar wil je toch je gegevens bij ons achterlaten voor toekomstige vacatures, dan kun je gebruik maken van ons inschrijfformulier. Kies dan voor “inschrijven” en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Wil je niet meer worden benaderd door de Detacheerders voor ander werk, dan kun je een mail sturen naar: info@dedetacheerders.nl. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

Voor de vestiging in Rotterdam: (010) 288 66 04

Gegevens wijzigen

Indien je een de Detacheerders account hebt, kun je daar heel veel persoonlijke gegevens wijzigen. Ook kun je een actueel cv uploaden.

Sommige gegevens, zoals je rekeningnummer, kun je niet zelf wijzigen. Hiervoor vragen we je een email te sturen naar info@dedetacheerders.nl of telefonisch contact met ons op te nemen via (010) 288 66 04.

Werken voor de Detacheerders

Als je voor de Detacheerders werkt, dan is de NBBU CAO voor uitzendkrachten op jou van toepassing. In deze CAO vind je informatie over salaris, pensioen, overwerk, reiskosten, vakantiedagen en ziekte. Informatie over de CAO kun je vinden op www.nbbu.nl.

Downloads: CAO voor uitzendkrachten NBBU

Als je voor de Detacheerders gaat werken, kan dit op verschillende manieren. De meest voorkomende manier is op uitzendbasis. Je gaat dan voor ons aan de slag bij onze opdrachtgevers. Je kunt worden ingezet voor een tijdelijke vacature (bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte), maar ook voor langere tijd ergens aan de slag gaan. Naast uitzenden, werken wij ook op basis van detacheren, payroll en werving en selectie.

Al onze flexwerkers bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en uiteraard hanteren wij de inlenersbeloning. Dit houdt in dat uitzendkrachten dezelfde arbeidsvoorwaarden hebben als de werknemers die in vaste dienst zijn bij het inlenende bedrijf. De volgende aspecten vallen onder de inlenersbeloning:

 • Het bruto loon conform de schaal waarin de werknemer is ingedeeld;
 • ATV / ADV;
 • Toeslagen voor overwerk en onregelmatige uren;
 • Initiële loonsverhogingen, zoals bij inlener bepaald;
 • Onkostenvergoedingen;
 • Periodieken.

Als je op basis van een uitzendovereenkomst bij ons gaat werken, regelen wij het volgende voor je:

 • Je uitzendovereenkomst;
 • De uitbetaling van je salaris (per vier weken);
 • Afdracht van sociale premies en eventueel pensioen;
 • Uitkering van vrije dagen en vakantiegeld;
 • Opbouw van reserveringen voor wachtdagen, feestdagen en kort verzuim;
 • Salarisspecificaties en jaaropgave.

De Detacheerders betaalt vierwekelijks je salaris uit. De uitbetalingsdata voor 2022 zijn:

2 februari 2022
2 maart 2022
30 maart 2022
27 april 2022
25 mei 2022
22 juni 2022
20 juli 2022
17 augustus 2022
14 september 2022
12 oktober 2022
9 november 2022
7 december 2022
4 januari 2023

Als je 8 weken hebt gewerkt voor de Detacheerders en je 21 jaar of ouder bent, ga je pensioen opbouwen bij StiPP. In eerste instantie kom je in de basisregeling terecht. Als je langer dan 78 weken voor ons werkt, ga je deelnemen aan de plusregeling. Meer informatie over pensioenopbouw via StiPP kun je vinden op de website www.stippensioen.nl.

Als je in het jaar 2021 langer dan 26 weken voor de Detacheerders hebt gewerkt, dan heb je hoogstwaarschijnlijk meegedaan aan de pensioenregeling van Stipp. Vanaf 2022 geldt dat als je 8 weken voor de Detacheerders hebt gewerkt, je waarschijnlijk pensioen hebt opgebouwd. Meer informatie over je pensioenopbouw kun je vinden op de website www.stippensioen.nl.

Heb je een uitkering en wil je (tijdelijk) gaan werken via de Detacheerders? Dan adviseren wij je een kijkje te nemen op de website: UWV.

Hier kun je lezen wat je moet doen als je gaat werken en tevens een uitkering hebt. In ieder geval moet je altijd doorgeven dat je naast een uitkering andere inkomsten uit werk hebt. Veelal wordt dit verrekend met jouw uitkering.

Ziekte

Als je onverhoopt door ziekte of een ongeval niet kunt werken, ben je verplicht dit op je eerste verzuimdag te melden voor 8.30 uur aan de uitzendonderneming en aan de inlener waar je op dat moment werkzaam bent.

De Detacheerders hanteert twee wachtdagen bij ziekte voordat tot uitbetaling wordt overgegaan.

Als je werkzaam bent op basis van een uitzendovereenkomst met uitzendbeding (fase 1 en 2) dan eindigt de terbeschikkingstelling zodra je arbeidsongeschikt wordt. Je kunt dan recht hebben op een uitkering op grond van de Ziektewet van het UWV. Met inachtneming van 2 wachtdagen heb je vanaf de derde ziektedag recht op een ZW-uitkering en een aanvulling van de Detacheerders tot 90% van het uitkeringsdagloon.

Als je werkzaam bent op basis van een uitzendovereenkomst voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd (fase 3 en 4) dan heb je in geval van ziekte of ongeval recht op doorbetaling van 90% van het vastgestelde loon gedurende de looptijd van de uitzendovereenkomst, met een maximumtermijn van 52 weken.

Open sollicitatie

Of je nu bij ons in loondienst wilt werken of bemiddeld wilt worden als ZZP-er, stuur een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwikkeld door en