Vacature aanmelden
Whatsapp

Werkgevers

Werkgevers

Uitzenden

Als uw vaste medewerker niet beschikbaar is door vakantie, ziekte of verlof, dan heeft u voor die periode versterking nodig. Niet altijd is de duur van de bezetting in te schatten, evenals het aantal uren op langere termijn. Uitzenden is hiervoor dé oplossing.

Detacheren

Gedetacheerden kunnen worden ingezet in drukkere periodes, voor speciale projecten of om tijdelijk andere medewerkers te vervangen wegens ziekte of zwangerschap. Het verschil met uitzenden is dat we bij detacheren vooraf afspraken maken over de duur van de terbeschikkingstelling.

Werving & Selectie

De Detacheerders is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel . Het invullen van een vacature is een zaak die veel tijd, expertise en ervaring kost. Door het gehele werving en selectieproces voor u uit handen te nemen, heeft u hier geen omkijken meer naar.

ZZP Bemiddeling

Zoekt u specialisten die u op zzp-basis kunt inhuren? De Detacheerders helpt u graag aan de juiste zelfstandige professional. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren zzp’ers. Ze zijn de besten in hun vakgebied en zijn snel inzetbaar. Op zoek naar een ervaren zzp’er voor een opdracht of project, neem dan contact met ons op.

Testfilter