Open Sollicitatie
Whatsapp

Zonder verzorgende geen zorg

Zorg

Zorg

Binnen de zorg zijn wij werkzaam binnen de thuiszorg en verpleeg-verzorgingshuizen. We bemiddelen in functies aan het bed maar ook in andere functies die nodig zijn om de zorg draaiende te houden zowel coördinerend als op managementniveau. Je kunt bij ons terecht in de vorm van loondienst, uitzenden, detacheren, werving & selectie of als ZZP’er. Bekijk hieronder de verschillende zorgvacatures of ga direct naar de zorg-app.

Zorg-app

In de zorg vinden veel professionals het fijn om flexibel te zijn en zelf te bepalen waar en wanneer ze werken. Daarom werken wij met een app voor losse diensten: de Detacheerders Zorg App. In deze app staan alle beschikbare diensten en kun je zelf bepalen welke dienst je wilt gaan werken. Meer informatie over deze app en de mogelijkheden vind je hier.

Thuiszorg

In de thuiszorg ben je aan de ene kant bezig met praktische zaken, denk bijvoorbeeld aan het toedienen van medicatie en het helpen met wassen en aankleden. Aan de andere kant bied jij persoonlijke aandacht en ben jij een luisterend oor. Het belangrijkste is dat je jouw cliënt ondersteunt om zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen. Bekijk hieronder onze zorg vacatures en solliciteer direct!

Verpleeg- en verzorgingshuizen

Kies jij liever voor het werken in een verpleeg- of verzorgingshuis? Ook hier hebben wij volop mogelijkheden voor.

In een verzorgingshuis wonen mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Ze worden geholpen bij het huishouden, krijgen maaltijden en persoonlijke zorg. In een verpleeghuis wonen mensen die voor langere tijd veel zorg nodig hebben, bijvoorbeeld door ernstige lichamelijke of geestelijke klachten. De meeste bewoners krijgen daarnaast vaak nog extra zorg. Bekijk hieronder onze zorg vacatures en solliciteer direct!

Als dé vacature niet online staat

Staat dé vacature voor jou er niet tussen? Stuur een open sollicitatie en vergroot je kansen! Dagelijks hebben we contact met onze opdrachtgevers. We bespreken dan ook vacatures die nog niet online zijn verschenen. Het kan goed zijn dat jouw vacature daar wel tussen zit. Wij zoeken graag de perfecte vacature voor jou!

Dagelijks krijgen wij leuke vacatures binnen. Bekijk daarom hier ons actuele aanbod:

Vacatures zorg

Ben jij ZZP’er in de zorg? Dan is onze Zorg App iets voor jou!

De Zorgplanner

Open sollicitatie

Of je nu bij ons in loondienst wilt werken of bemiddeld wilt worden als ZZP-er, stuur een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Team Zorg

Als je in de zorg werkt weet je hoe belangrijk persoonlijk contact kan zijn. Bij welke werkgever pas jij eigenlijk het beste? Die perfecte match krijgen we telkens weer voor elkaar. Hoe we dat doen? Gewoon met persoonlijk contact.

Administratie

Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Omdat dit bij de Detacheerders goed geregeld is kunnen we onze tijd besteden aan persoonlijk contact. Aandacht voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Ontwikkeld door en