Open Sollicitatie
Whatsapp

Ben jij ZPP-er in de zorg? Maak gebruik van onze app!

Onze Zorg App

Onze Zorg App: de superhandige app voor het plannen van diensten.

De Detacheerders werkt met een superhandige mobiele app waarmee je zelf bepaalt waar, wanneer en hoe vaak je werkt. In de app zie je in één oogopslag alle diensten die voor jou interessant zijn en kun je jouw beschikbaarheid aangeven. Daarnaast word je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe diensten, ook last minute!  Je krijgt een melding in de app en je kunt je direct voor de dienst aanmelden. Wil je nog een reminder voordat je dienst begint of heb je na afloop een vraag? Geen punt met deze app.

Bemiddelt de Detacheerders ook ZZP-ers?

Jazeker, de Detacheerders werkt ook heel graag samen met zelfstandige zorgprofessionals. Na je open sollicitatie, ontvang je van ons een uitnodiging om de app te installeren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van diensten bij opdrachtgevers die voor jou interessant zijn. Je hoeft dus niet meer zelf op zoek naar werk, wij nemen de acquisitie voor jou uit handen! Je neemt zelf de diensten aan die jij leuk vindt en ontvangt via de app een bevestiging. Het plannen van diensten is nog nooit zo makkelijk geweest, supersnel en handig!

Alle informatie over de opdrachtgever en je dienst staat in de app vermeld, zodat je altijd goed geïnformeerd bent. Heb je toch een vraag of heb je ondersteuning nodig, dan zijn wij uiteraard altijd telefonisch of per mail bereikbaar, doordeweeks en in het weekend.

De service van de Detacheerders

In tegenstelling tot veel bemiddelingsbureaus rekent de Detacheerders geen servicevergoeding voor het gebruik van de app met toegang tot alle diensten bij onze betrouwbare partners. De acquisitie die wij voor jou doen is dus gratis!

Betaling en facturatie

Als zelfstandige bepaal je zelf je uurtarief. Wij leggen dit uurtarief vast in een overeenkomst die je digitaal ter ondertekening wordt aangeboden. Na ontvangst van je factuur, garanderen we dat jouw factuur binnen 1 week door ons aan je wordt uitbetaald.

Als je liever niet zelf je facturatie wilt regelen, dan kunnen wij dit ook voor jou doen. Voor deze dienstverlening vragen wij slechts € 1,– per gewerkt uur.

Werken in loondienst bij de Detacheerders

We zien dat veel zorgmedewerkers tegenwoordig kiezen voor het werken als ZZP-er. Uiteraard is het aan jou om te bepalen welke vorm het beste bij jou past, maar het werken in loondienst biedt zeker voordelen. Je hebt geen ondernemersrisico en hebt financiële zekerheid. Hieronder zetten we de voordelen voor je op een rijtje.

  • Uurloon conform CAO VV&T
  • ORT conform CAO VV&T
  • Zowel reiskosten voor woon-werkverkeer als werk-werkverkeer
  • Pensioenopbouw (afhankelijk van leeftijd, fase en gewerkte weken)
  • Je bouwt vakantie-uren op en krijgt doorbetaald op feestdagen
  • Bij ziekte heb je vanaf de derde ziektedag recht op 90% van je loon gedurende de eerstes 52 weken, daarna gedurende het tweede jaar tot 80% van je dagloon.

Open sollicitatie

Of je nu bij ons in loondienst wilt werken of bemiddeld wilt worden als ZZP-er, stuur een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Team Zorg

Als je in de zorg werkt weet je hoe belangrijk persoonlijk contact kan zijn. Bij welke werkgever pas jij eigenlijk het beste? Die perfecte match krijgen we telkens weer voor elkaar. Hoe we dat doen? Gewoon met persoonlijk contact.

Administratie

Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Omdat dit bij de Detacheerders goed geregeld is kunnen we onze tijd besteden aan persoonlijk contact. Aandacht voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Ontwikkeld door en