Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent biologie – Zaandam

Docent biologie – Zaandam

Introductie

Voor een school boven Zaandam zijn wij dringend op zoek naar een docent biologie met een eerstegraads bevoegdheid. Ben jij nog op zoek naar (extra) uren voor 3 dagen in de week dan kunnen wij zeker iets voor elkaar betekenen! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een school met ruim 2000 leerlingen. Ze geven onderwijs in een internationale context en hebben hart voor alle leerlingen en hun toekomst.

Functie

0,52 fte. Ziektevervanging. Klassen in de bovenbouw. lesuren worden gegeven op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Functie-eisen

  • Je bent eerstegraads bevoegd voor biologie of bijna klaar met de opleiding
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je klassenmanagement is perfect in orde alsmede je communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een onderwijshart en stelt je leerlingen op de eerste plaats

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl.

Solliciteren

Ontwikkeld door en