Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent Duits – Leiden

Docent Duits – Leiden

Introductie

Voor een middelgrote school tussen Leiden en Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een docent Duits met een tweedegraads bevoegdheid. Het betreft een zwangerschapsvervanging tot aan de zomervakantie. Ben jij ZZP’er en op zoek naar een leuke tijdelijke opdracht dan kan dit iets voor jou zijn! Ben je geen ZZP’er maar wel beschikbaar dan horen we uiteraard ook heel graag van je.

Organisatie

Deze school biedt kwalitatief goed onderwijs aan op mavo, havo en vwo-niveau.Naast moderne en resultaatgerichte lessen hebben zij verschillende excellentieprogramma’s. Op die manier is op alle niveau’s en in alle jaarlagen verdieping en verbreding van het lesprogramma mogelijk. Voldoende uitdaging dus voor leerlingen en medewerkers.

Functie

werkdagen: maandag t/m donderdag.20 lesuren. Klassen: V2, V3 (2 klassen), V4, H3, H4. vacature kan ook gesplitst worden.


Functie-eisen

  • Je bent minimaal tweedegraads bevoegd voor Duits of bijna klaar met de opleiding
  • Je stapt enthousiast de klas binnen en werkt graag samen
  • Je klassenmanagement is perfect in orde
  • Je leerlingen staan op de eerste plaats
  • Je bent flexibel

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl.

Solliciteren

Ontwikkeld door en