Open Sollicitatie
Whatsapp

Surveillant – Rotterdam

Surveillant – Rotterdam

Introductie

Voor meerdere middelbare scholen in Rotterdam en omstreken zijn wij op zoek naar surveillanten voor de aankomende toetsweken en (school)examens vanaf januari tot einde schooljaar. Zoek jij naast je studie een flexibele bijbaan dan is dit echt iets voor jou! 

Organisatie

Het betreft scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs. Diverse niveau’s.

Functie

De eerste toetsen beginnen meestal om half 9 en zijn om 14.00 uur afgelopen. Het kan zijn dat je een uurtje hoeft te surveilleren, maar het kan ook gerust van 08:30 uur tot 14.00 uur zijn. Heel afwisselend dus. Vooraf krijg je diensten aangeboden waarop je je beschikbaarheid kunt opgeven.Als surveillant moet je stevig in je schoenen staan en goed overzicht kunnen houden op alles wat er gebeurt in de examenzaal. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat een examen/toets eerlijk verloopt.

Functie-eisen

  • Je hebt, bij voorkeur, ervaring met surveilleren maar is geen harde eis;

  • Je bent beschikbaar vanaf half januari
  • Je durft leerlingen aan te spreken en kunt goed overzicht houden

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl.

Solliciteren

Ontwikkeld door en